Danone logo

Instituut Danone

Instituut Danone Logo Instituut Danone

Over Instituut Danone

Van wetenschappelijk onderzoek tot voedingsinformatie.  Het Instituut Danone zet zich al meer dan 20 jaar in voor het bevorderen van de kennis en het onderzoek op het vlak van voeding.

Infografiek ‘Lactose-intolerantie’

Infografiek ‘Lactose-intolerantie’

Yoghurt bezit een bijzondere en unieke eigenschap waardoor het goed verteerbaar en getolereerd wordt door mensen die moeilijkheden hebben om lactose te verteren.

Melkproducten en gezondheid

Melkproducten en gezondheid

De waarheid over het wetenschappelijke bewijs rond melkproducten en gezondheid

GRANT APPLICATION DII

GRANT APPLICATION DII

Schrijf je in en maak kans op de award van Danone Instituut Internationaal.

Studie

Studie

Zuivelproducten en gezondheid: voordelen en vooroordelen

Kan yoghurt cardiometabool risico bij kinderen verminderen?

Kan yoghurt cardiometabool risico bij kinderen verminderen?

International Conference on Nutrition & Growth 2017 – YINI

 

Prijs 2017 van het Instituut Danone

Prijs 2017 van het Instituut Danone

Tussen intestinale microbiota en de kunst van samen eten

Danone International Prize for Alimentation

Danone International Prize for Alimentation

Nieuwe internationale prijs beloont innovatief voedingsonderzoek.

Is yoghurt het ideale tussendoortje voor kinderen?

Is yoghurt het ideale tussendoortje voor kinderen?

International Conference on Nutrition & Growth 2017 – YINI

Studie

Studie

Yoghurtconsumptie geassocieerd met lagere mortaliteit

Loading