Neem op 22 juni deel aan de 14e Hydration for Health conferentie

Samenvatting
Neem deel aan de 14e editie van de Hydration for Health-conferentie op 22 juni. Het evenement, waar deskundigen de laatste ontwikkelingen op het gebied van hydratatie zullen delen, zal online worden gehouden.

Op de 14e Hydration for Health-conferentie zal een aantal experten spreken over het thema "Van gedrag naar gezondheid: waar staat de wetenschap van hydratatie? 

U kunt zich hier inschrijven voor het evenement. 

De editie van 2022 zal een gelegenheid zijn om in te gaan op de praktische realiteit van de waterconsumptie tegenover de aanbevelingen.

Het programma omvat: 

  • Aandacht vestigen op de huidige uitdagingen bettreffendehet voldoen aan de richtlijnen voor waterinname bij ouderen, met speciale aandacht voor de kwetsbare groep met ernstige nieraandoeningen
  • Uitreiking van de Wetenschappelijke Prijs - een wedstrijd voor de beste beginnende onderzoeker die resultaten presenteert van innovatief onderzoek dat bijdraagt aan het wetenschappelijke veld van hydratatie en gezondheid.
  • Presentatie van de laatste bevindingen over de  gezondheidsvoordelen van water, zoals het impact op de intestinale microbiota of hart- en vaatziekten.

U kunt de belangrijkste boodschappen van de conferentie ook volgen op de twitter @H4Initiative en met de #HydrationforHealth.

Meer informatie op de website: Scientific Programme - Hydration for Health