Salade van bonen en trio van quinoa met verse kruiden, romige Danone natuur-saus

Salade van bonen en trio van quinoa met verse kruiden, romige Danone natuur-saus
Ingredients (Voor 4 personen)
- 150 g trio van kina (wit, rood, zwart) 60 g verse stengelui of lente-ui
- 250 g diepgevroren gepelde bonen
- 1 potje Danone natuur
- 2 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- Koriander
- Platte peterselie Munt
- Het sap van één citroen
Preparation
- Spoel de quinoa en laat uitlekken. Kook de quinoa nadien in dubbel zoveel water gedurende 10 tot 15 minuten. Laat uitlekken en zet aan de kant.
- Maak de lente-ui schoon en snijd hem in kleine stukjes.
- Dompel de op voorhand ontdooide erwten en de lente-uien 5 minuten onder in een pan met kokend gezouten water. Laat uitlekken en spoel met koud water.
- Meng in een kom de Velouté met het citroensap, de drie fijngehakte kruiden, de olijfolie en de geplette look. Kruid naar smaak.
- Voeg voorzichtig de bonen, de lente-uien en de quinoa toe en meng alles door elkaar.
- Serveer met wat verse kruiden. Deze salade kan je lauw of erg koud serveren.